Trädfällning

Hem / Våra tjänster / Trädfällning


trädfällning-bg

Trädfällning

I behov utav professionell trädfällning? Vi hjälper er!

Träd fälls utav många olika anledningar, man vill bygga till, trädets storlek, trädets kondition är bara några orsaker.

Att ta ner ett träd kan man också behöva göra på ett inte så vanligt sätt. Ibland behöver man klättra upp och ta ner trädet i bitar eller sektioner. Ett annat sätt är med hjälp utav en skylift plocka ner träd på grund av att trädets kondition är för dåligt att klättra i eller det är det mest ekonomiska valet.
Lyftkran använder vi oss av med jämna mellanrum. Träd som har blåst ner och hamnat på hustak tar vi ofta bort med hjälp utav en lyftkran för att undvika följdskador. Försäkringsbolag är då oftast uppdragsgivaren.

Oavsett om det är ett träd, flera träd, stora träd, små träd eller en hel skog. Vi lämnar fasta priser på våra arbeten. I kostnadsförslaget går det tydligt fram vad arbetet kostar och hur mycket ni betalar om ni har rätt till RUT bidrag.

Det finns ingen standardtariff, alla träd och dess växtplats är unik. Därför kommer vi förbi och titta på alla träd så att ni får rätt pris och vi kan planera arbetet på ett säkert sätt.

Olika priser beroende på arbete
  • Ett pris för bara nedtagning, ni tar hand om allt själva.
  • Ett pris för nedtagning och städning, vi tar hand om allt, trädgården är ren och fin när vi är färdiga.
  • Ett pris för stubbfräsning.

Vi är öppna för förslag för hur just ni vill att vi utför arbetet. Lämna er beskrivning genom att fylla in en offertförfrågan.

Fällningsmetoden anpassas efter trädets och utrymmets möjligheter så att arbetet kan utföras så effektivt och säkert som möjligt. Säkert för både de som utför arbetet och för omgivningen.

Vårt mål är att utföra trädvård ur alla sina aspekter på ett professionellt sätt och med hög kvalité så att ni blir nöjda kunder.

rut-avdrag-logo

Nyttja rutavdrag

När du anlitar oss för trädvård så har du möjlighet att få rutavdrag. Det innebär att du har chansen att få ett rabatterat pris på arbetskostnaderna, på vissa utav våra tjänster. Du kan läsa mer om rutavdrag, och vad det innebär på skatteverkets hemsida.