Snickeri

Det snickeri som vi håller på med är främst utomhusprojekt, vi arbetar i stort sett bara med träslag som ek, lärk och FSC-märkt ädelträ.

Några av våra tidigare projekt inkluderar bygge av ett 125m² stort trädäck med ektrall till friluftslivet, bygge av tre små stugor (två 6m² och en 9m²) till ett friluftsområde, och bygge av ett fyra meter högt fågelskådartorn av lärk vid Slättängsdammarna i Lomma och en över fem meter i Bjärred vid Lödde åns mynning.

Dessutom har vi skapat olika broar, flytande bryggor och andra konstruktioner genom åren. Vi skapar även utemöbler, picknickbord, bänkar, staket, grindar och mer.

Om du har några frågor om ett projekt som du tror att vi kan hjälpa till med, tveka inte att kontakta oss via vårt formulär så hjälper vi gärna till att hitta en lösning tillsammans med dig.

rut-avdrag-logo

Nyttja rutavdrag

När du anlitar oss för trädvård så har du möjlighet att få rutavdrag. Det innebär att du har chansen att få ett rabatterat pris på arbetskostnaderna, på vissa utav våra tjänster. Du kan läsa mer om rutavdrag, och vad det innebär på skatteverkets hemsida.